Sång och musik

Musikansvarig i Turistkyrkan

Vi välkomnar Ulla Mester som Turistkyrkans nya musikansvarig. Ulla är fr o m december månad ansvarig för musikverksamheten och kontaktperson för sången och musiken.
Ulla Mester är från Bornholm, har bott ett antal år i Sverige och tillbringat mycket tid på den spanska sydkusten. Hon är förkunnare i frikyrkorna på Bornholm och har jobbat en del med själavård. Ulla är utbildad inom musik, sjukvård och pedagogik och därmed till stor hjälp för helheten av Turistkyrkans verksamhet.

Turistkyrkan har et rikt og mangfoldig sang- og musikkliv

Spesielt søndags kveldene, ”Hele kyrkan skjunger”, og også andra møter og arrangement er preget av mye sang og musikk;
forsamlingssang, lovsang, koret, solo, duett og grupper, og mange musikere i Husbandet.

Det er øvelser hver torsdag 17:30, og om du er her for kortere eller lengre tid, er du velkommen i koret.
Kor og øvelser starter opp igjen i slutten av september 2019.

Några bilder på musiker och sångare.

Solveig Funke- NIlsson leder koret

Bengt Winroth spiller og synger solo

Solveig, Nils Gunnar og Lasse synger trio

Sang på marketsplassen tirsdager 11:00