Höstbilder

Här kommer några bilder från en varm och skön höst 2015. Spanien är ett populärt resmål och det märks i mötena som oftast varit fullsatta.

tonmixen1

Tonmixen från Söderåkra församling i Torsås kommun sjöng vackert för åhörarna. Christine Andersson som är sångledare i Turistkyrkan har tidigare varit sångledare för Tonmixen i Sverige.

elida

Missionsbåten Elida besöker ofta Fuengirola. Här har man ankrat upp strax utanför Turistkyrkan. Senare berättade några besättningsmedlemmar inspirerande om verksamheten på ett möte i Turistkyrkan.

musiker

Onsdagar brukar det vara en samling med våfflor och kaffe. Här är några musiker. Rayd till vänster har glatt oss med sin saxofon i många år och har passerat 90 med råge. De yngre männen till höger är Erik Sallbring och Terje Gulbrandsen

lott2

Musiker under en lotterikväll.